Portret- en bruidsfotografie demodag

15 september 2020

Radio Kootwijk

Over het event

Radio Kootwijk is een monumentaal pand met een bijzondere geschiedenis. Het gebouw is architectonisch uniek, in zijn bijzondere art-decostijl. Daarom is het voormalig zendstation de perfecte plek om deze ‘Portret- Bruidsfotografen demodag’ te organiseren. 

Op deze prachtige locatie midden in de Veluwe organiseert Colorwood Photo op 15 september 2020 een demodag voor professionele portret- en bruidsfotografen. Deze dag geven Bruidsfotograaf Peter Lammers, Portretfotograaf Brendan de Clercq en Award-winning bruidsfotograaf Arno de Bruijn inspirerende seminars. Onder begeleiding van deze top fotografen krijgen jullie de kans  om op de indrukwekkende vloer van de zenderzaal  professionele modellen te fotograferen en met verschillende apparatuur van Profoto, Sony en Magmod aan de slag te gaan!

Bekijk hier de aftermovie 

 

Het programma 

Het ochtendprogramma bestaat uit ontvangst en 3 inspirerende seminars. Na een heerlijke lunch gaan we in de middag in de praktijk aan de slag.
Naast het deelnemen aan de seminars, wordt er uitgebreid getest in de praktijk. Met een prachtig bruidspaar en mooie modellen gaan we aan de slag om mooi beeld te maken.
Na afloop sluiten we af met een borrel en is er mogelijkheid om te profiteren van unieke kortingen op de producten. De toegangsprijs wordt bij aanschaf of inruil ook nog eens in mindering gebracht!

Portretfotograaf Brendan de Clercq, bekend van onder andere ‘Het Perfecte Plaatje’ en ‘Hollands Next Topmodel’ geeft op 15 september een van de inspirerende seminars bij Radio Kootwijk.

Brendan is de enige gecertificeerde trainer van Profoto in Nederland en geeft dan ook geregeld zijn bekende workshops en masterclasses over ‘The Secrets of Lightshaping’.

Naast de inspirerende seminar zal hij tijdens het middag programma samen met jullie aan de slag gaan om het geleerde in de praktijk te brengen met professionele modellen.

Naast het fotograferen van bruiloften, geeft Bruidsfotograaf Peter Lammers regelmatig workshops en trainingen aan andere bruidsfotografen. Een van zijn specialisaties is ”Certified Moment Design Teacher”. Moment Design is dé methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen.

Op 15 september zal Peter een inspirerende seminar geven waarbij hij verteld over het ondernemerschap én hij zal een aantal inzichten uit Moment Design met je delen.

Tijdens het middagprogramma laat Peter je zien hoe hij een reportage vast legt, kun je hem alles vragen over bruidsfotografie én gaan jullie zelf met een bruidspaar in de praktijk aan de slag!

Arno de Bruijn is wereldwijd bekend als dé specialist op het gebied van creatieve (Flits)licht technieken en één van de gecertificeerde MagMod Trainers in de wereld. Met zijn unieke fotografie wint hij jaarlijks diverse awards.

”Een bruiloft is de mooiste dag van je leven, wordt vaak gezegd. Deze bijzondere dag moet natuurlijk ook op zijn allermooist vastgelegd worden. Dat ene moment van voorpret met de mensen die het dichtst bij je staan, die kleine mooie details waar jullie zo zorgvuldig over nagedacht hebben, die blik die je zo waardevol is en waar de liefde vanaf spat.” Aldus Arno.

Tijdens het middag programma gaat hij samen met jullie en een bruidspaar aan de slag om jullie de fijne kneepjes van de flitstechnieken te leren.

 

iBeeld Fotopresentatie is op 15 september aanwezig bij Radio Kootwijk. iBeeld levert professionele fotoalbums, wanddecoratie en presentatiematerialen van merken als Koy Lab, Allgrafix, CRE8 Printing Ambitions en Jubels. Tijdens de demodag kun je kennis maken met de kwaliteit van deze hoogwaardige materialen en profiteer je van mooie kortingen.