Herfst in Trompenburg

17 oktober 2020

Trompenburg Rotterdam

Over het event

Aan de rand van het centrum van Rotterdam in de wijk Kralingen ligt Trompenburg. Ook wel een ware schatkamer voor plantenkenners en natuurfliefhebbers genoemd.
In een prachtig aangelegde plantentuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen gaan jullie samen met natuurfotograaf Gustav Kiburg op pad om meer uit je camera te halen.

In een groep van maximaal 8 personen is er genoeg tijd en ruimte om al jouw vragen aan Gustav te stellen terwijl jullie prachtige foto’s maken en hij alles over natuurfotografie en Sony camera’s verteld.

De dag is volledig verzorgd inclusief entree, koffie/thee en lunch.

Het programma 

De dag start om 10:00 uur. Na een heerlijk kopje koffie of thee met gebak en een kleine introductie, gaan jullie op pad.
Uiteraard is er voldoende gelegenheid om verschillende Sony body’s en objectieven uit te proberen in de praktijk. Alle merken camera’s zijn dus welkom!
Gustav neemt je o.a. mee in de wereld van de macro fotografie en leert je bijvoorbeeld de ”Manual Focus” te gebruiken.

De inspanning wordt halverwege de dag even onderbroken voor een heerlijke lunch, waarna er alle mogelijkheid bestaat om zelf te fotograferen onder begeleiding van Gustav.

Om ca. 16:00 uur sluiten we af en is er mogelijkheid om te profiteren van een leuke korting op Sony producten.

De in Rotterdam geboren Gustav is een gepassioneerde Nederlandse natuurfotograaf. Hij reist graag naar afgelegen bestemmingen om zijn liefde voor fotografie te voeden. Hij is een perfectionist die soms dagenlang op het juiste moment wacht, tot hij dat ene perfecte shot kan maken. Hij probeert er altijd voor te zorgen dat het op de camera ‘klopt’ en bewerkt zijn foto’s het liefst niet of nauwelijks. Gustav is al jaren een fervent gebruiker van de camera’s van Sony en werkt momenteel met de Sony α9 Mark II en de α7R IV. Zijn werk is in fotobladen over de hele wereld gepubliceerd. Hij leert anderen graag over fotografietechnieken en -apparatuur en spreekt regelmatig bij exposities en evenementen. Zijn kennis op het gebied van Sony-apparatuur is ongekend. “Dankzij de snel ontwikkelende nieuwe technologieën van Sony, hoef ik nooit meer het perfecte moment te missen”, zegt hij.

Wil je aanwezig zijn bij deze dag?
I.v.m. het Coronavirus zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan tot donderdag 1 oktober.

Deelname bedraagt € 95,00.
Enkel voor deze dag gelden diverse unieke aanbiedingen op apparatuur. De investering voor deze workshop bedraagt € 95,00 per persoon.
Hierbij is de entree, koffie/thee/ambachtelijke lekkernij en de lunch inbegrepen.