Wedding & Portrait Masterclass

9-12th October ’21
&
12-15th October ’21

IBIZA

Over het event

Ter opvolging van het succesvolle Colorwood event op 15 september 2020 bij Radio Kootwijk, vindt de volgende editie plaats op het zonnige, bruisende, Spaanse eiland Ibiza.

Tijdens deze 3 daagse masterclass nemen we je mee naar de mooiste plekken van Ibiza en fotograferen we van zonsopkomst tot zonsondergang.
Wil jij alles weten over flitstechniek? Je creativiteit naar een hoger level tillen? Het geleerde direct in de praktijk brengen met echte bruidsparen, professionele modellen en de tofste locaties?
Na deze 3 dagen ga je met een nieuwe dosis kennis, inspiratie en een fantastische beleving naar huis.

Heb je Radio Kootwijk gemist? Bekijk hier de aftermovie!

Het programma 

Masterclass 1:
Zaterdag 9 oktober t/m Dinsdag 12 oktober 2021 (Uitverkocht!)

Masterclass 2:
Dinsdag 12 oktober t/m Vrijdag 15 oktober 2021 (Uitverkocht!)

Inclusief:
• All-Inclusive verblijf in het 4* hotel Stella Maris Ibiza
• 4 dagen Ibiza / 3 nachten
• Volledig verzorgde masterclass gegeven door Award winner Arno de Bruijn
Vervoer naar de fotolocaties
• Extra Workshop/Reünie dag in februari 2022 (NL)

Arno de Bruijn is wereldwijd bekend als dé specialist op het gebied van creatieve (Flits)licht technieken en één van de gecertificeerde MagMod Trainers in de wereld. Met zijn unieke fotografie wint hij jaarlijks diverse awards.

”Een bruiloft is de mooiste dag van je leven, wordt vaak gezegd. Deze bijzondere dag moet natuurlijk ook op zijn allermooist vastgelegd worden. Dat ene moment van voorpret met de mensen die het dichtst bij je staan, die kleine mooie details waar jullie zo zorgvuldig over nagedacht hebben, die blik die je zo waardevol is en waar de liefde vanaf spat.” Aldus Arno.

Arno neemt jullie gedurende de Masterclass mee naar de mooiste plekken op Ibiza en gaat samen met jullie en professionele modellen aan de slag om jullie de fijne kneepjes van de flitstechnieken te leren.

 

Jullie verblijven in het Marble Stella Maris hotel aan de zuidwestkust van Ibiza.
Het hotel is gewaardeerd met 4 sterren.

Vanuit het hotel zullen we ons te voet en met een personenbusje verplaatsen. Zorg dus dat je indien nodig voorzien bent van goede schoenen.

Bij aankomst wordt de kamerindeling bekend gemaakt.
Kom je de Masterclass samen met iemand volgen? Dan zullen we hier met de kamerindeling rekening mee houden.

Tussen 07:30 en 23:00 uur geniet je in dit hotel van allerlei faciliteiten en All-Inclusive buffet in het Marble Buffet Restaurant.

Hiernaast serveert het resort een breed scala aan culinaire en internationale gerechten tegen betaling. Bij Don’s Kitchen á la carte in de Food Court eet je fantastische huisgemaakte steenoven pizza’s.

Voor een gezonde keuze en zoete lekkernijen kun je terecht bij Good Things á la carte. Hier vind je een onder andere een gezond ontbijt, saladeschalen, barista-koffie, premium thee, smoothies, ijs en kleurrijke snoephoek voor kinderen.

Zin in een avond in Spaanse sfeer, probeer dan de zelfgemaakte heerlijke Tapas in het Mediterraanse Tapas á la carte restaurant. Of probeer de huisgemaakte cocktails in de Theatre bar om dat speciale vakantiegevoel te krijgen. Het uitgebreide concept biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen.