Colorwood ambassadeur Arno de Bruijn

Als bevoorrecht leverancier van vele professionele fotografen, zien we veel diversiteit in mooi beeld langskomen. Zo ook onder de bruidsfotografen. Eén van de fotografen die er vaak uitspringt als het op creativiteit aankomt, is Awardwinning Bruidsfotograaf Arno de Bruijn.


Arno is als fotograaf de creatieve duizendpoot achter #BeCreative Studio, Arno de Bruijn Photography en Trouwdag in Beeld bruidsfotografie. Altijd op zoek naar vernieuwende, unieke en creatieve beelden en tovert met één of twee lichtbronnen de meest waanzinnige foto’s tevoorschijn.
Hoe raakt een foto je op één of andere manier? Een goede foto moet je voelen, direct laten leiden naar het onderwerp en dan heb je alle belangrijke elementen goed te pakken. Maar wat als het licht op een of andere manier ontbreekt of gewoonweg slecht is?
Arno heeft masterclasses gegeven op de WPPI (USA), Photo Festival (België), Floricolor Seminars (Portugal), Masters Seminar (NL), Professional Imaging (NL) en leert je graag om met compositie, licht en moment een fantastische foto te maken en laat graag zien hoe simpel het eigenlijk kan zijn. Arno heeft al twee mooi fotografie leerboeken uitgebracht en de derde is op komst: Toveren met Licht!Door zijn jarenlange ervaring als professionele portret en bruidsfotograaf, maar ook als mentor/coach voor het SINTLucas en de FotoVakschool kan Arno je uitdagen zonder dat je gefrustreerd raakt. Door fotografie studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van ons mooie vakgebied fotografie!
De foto’s van Arno zijn onderscheiden met diverse toonaangevende awards zoals: Bruidsfoto Award (Winnaar vakprijs + publieksprijs), Master Awards en Fearless Awards (Top 50 Beste bruidsfotografen wereldwijd).

Op dezelfde dag dat wij Arno benaderde als spreker voor ons bruidsfotografen event bij Radio Kootwijk op 15 september, ontvingen wij een offerte aanvraag van Arno voor de nieuwe Canon EOS R6. ”De groetjes aan Bart”, stuurde Arno er nog achteraan. Toeval? Sommige dingen zijn voorbestemd.

Bij het event hebben wij Arno geïntroduceerd bij Profoto, waar hij zijn ultieme wens om met dit prachtige merk te gaan werken kenbaar maakte en de interesse bleek wederzijds.
De samenwerking tussen Colorwood en Arno smaakte op alle fronten naar meer en zo ontkiemde het zaadje tot een plantje…
 
Hierbij mogen we vandaag dan eindelijk het grote nieuws bekend maken dat wij deze fantastische fotograaf vanaf heden officieel verwelkomen als Colorwood & Profoto ambassadeur!
Er liggen veel te gekke workshops, evenementen en projecten met Arno in het verschiet, zodra COVID-19 dit toelaat.

Binnenkort kun je de ”BeCreative” kits bestaande uit alle producten waar Arno mee werkt op onze website terugvinden, evenals de theorieboeken.