Diensten

Pasfoto’s laten maken

Voor al uw pasfoto’s voor officiële documenten, zoals paspoort, rijbewijs, visum enz. Natuurlijk ook voor Amerikaanse paspoorten en visum. Tevens is het mogelijk de digitale bestanden mee te krijgen.

Fotografie cursus

Is fotografie uw hobby? Wilt u graag meer leren over uw camera? Of heeft u een spiegelreflexcamera waar u niet mee uit de voeten kunt? Tijdens onze cursus ‘van automaat naar maatwerk’ behandelen we theorie en praktijk van de fotografie in kleine groepen van max. 6 personen. Elementen als sluitertijd, diafragma en ISO-waarde zijn na deze cursus geen obstakel meer voor u.

Overzetwerk

Laat uw VHS, mini DV, video 8 tapes overzetten op DVD. Bij grote aantallen is een speciale prijs mogelijk. Eventueel korte levertijd. Ook dubbel 8, super en singel 8 met en zonder geluid kunnen we voor u op DVD overzetten.

Studio huren

De studio van VG Fotografie aan de Noorderparklaan is te huur voor uw eigen fotoproducties. De ruime studio beschikt over alle benodigde faciliteiten om uw hobby en/of professionele fotoproductie uit te voeren. Maakt u geen gebruik van de studio, maar zoekt u wel een vergaderruimte? Deze is geschikt tot en met 6 personen.