Diensten

Verzekeringen

Foto en video-apparatuur is voor iedereen een grote investering. Colorwood biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar apparatuur te verzekeren. We bieden verzekeringen aan voor zowel particuliere – als zakelijke klanten en ook voor occasion apparatuur.

Verhuur

  • Professioneel materiaal voor foto- en videografen.
  • Snelle service
  • Afhalen in Bergschenhoek of geleverd op locatie

Lease

Als PRO dealer van Canon, Nikon, Sony en Sigma bieden wij de mogelijkheid om je professionele apparatuur tegen een vast bedrag per maand te leasen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Vervangende apparatuur

Niks is vervelender dan dat je apparatuur je in de steek laat. Neem z.s.m. telefonisch contact met ons op en wij kijken direct hoe we je het beste kunnen helpen en kunnen voorzien van vervangende apparatuur.

Sensor reiniging

Professioneel onderhoud aan je apparatuur is zeer belangrijk. Van klein tot groot onderhoud ben je bij Colorwood aan het juiste adres.
Voor onze klanten altijd gratis

Pasfoto laten maken gemeente Lansingerland Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk

Pasfotoservice in het gemeentehuis van Lansingerland

Sinds de zomer van 2020 is onze pasfotoservice verplaatst naar het gemeentehuis van Lansingerland. U kunt voorafgaand aan uw afspraak voor de aanvraag van een paspoort of rijbewijs een pasfoto laten maken in de cabine in de centrale hal. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
De fotocabine is speciaal ontwikkelt voor het maken van pasfoto’s, die voldoen aan de Europese richtlijnen. De kosten voor een vel met 5 pasfoto’s zijn € 10, -. U kunt met zowel met PIN als met contant geld betalen in de fotocabine.

De cabine legt u uit hoe u de pasfoto’s kunt maken. Heeft u hulp nodig? De gastheren en vrouwen van het gemeentehuis helpen u graag.

Pasfoto’s maken kan van maandag tot en met zaterdag. Je kunt hiervoor van 09.00 tot 19.00 uur bij terecht.
Let op! Op zaterdag is het gemeentehuis tot 14:00 uur geopend.

Het gemeentehuis van Lansingerland staat op Tobias Asserlaan 1 in  Bergschenhoek.