Fotohutten Sony Expierence

30 september – 1 oktober 2021

Hengelo

 Over het event

Heb jij al veelgehoord over het merk Sony, maar dit nog niet in de praktijk hebben mogen ervaren? Dan is deze dag speciaal voor jou! Wij willen je graag de kans geven om de Sony camera aan de tand te voelen, dit is de enige manier om jezelf te overtuigen. In samenwerking met Sony en Han Bouwmeester staan er vijf HBN fotohutten en een hele reeks Sony apparatuur tot onze beschikking. Sony ambassadeur Gustav Kiburg zal een avond voorlichting geven over het werken met het Sony systeem, de volgende dag ga je zelf aan de slag met de apparatuur in een van de hutten van Han Bouwmeester.  

 

Han Bouwmeester vogelhutten

Het programma 

Op 30 September word je om 20.00 uur ontvangen in het Van der Valk Hotel in Hengelo. We hebben voor elke deelnemer een camera klaarliggen met de benodigde objectieven waar je belangstelling voor hebt.
Vervolgens gaan krijg je een voorlichting over het Sony systeem van Gustav Kilburg. Gustav is al jaren Sony ambassadeur en weet als geen ander waar alle instellingen te vinden zijn op de camera. Han Bouwmeester zal daarna vertellen over zijn hutten en over zijn ervaring met het overstappen naar Sony.
Je mag vervolgens je spullen meenemen naar je comfort hotelkamer om vervolgens de accu’s op te laden en natuurlijk de camera naar wens in te stellen. De volgende ochtend is het vroeg opstaan, wij zorgen ervoor dat je een ontbijt krijgt en vervolgens gaat iedereen naar de fotohutten die we de avond ervoor besproken hebben. Han, Gustav en het team van Colorwood staan de hele dag voor jou klaar!

Han Bouwmeester
Han Bouwmeester is sinds 2006 fulltime professioneel natuurfotograaf en op deze website treft u alle informatie over zijn activiteiten aan. Natuurbescherming is Han zijn grootste drijfveer en dat zult u terugvinden in zijn aanbod. Met zijn foto’s wil hij de schoonheid maar ook kwetsbaarheid van al het moois om ons heen delen, met zijn fotohutten genereert hij inkomsten voor goede natuurdoelen en zijn HBN-producten worden middels de voor hem kenmerkende filosofie geproduceerd.

 

 

Gustav Kiburg
Wildlife is mijn grootste passie, maar ik ben ook geïnteresseerd in landschaps- en
fotografie bij weinig licht. Ik reis door heel Europa om de beste locaties voor
natuurfotografie te vinden. Het maken van de perfecte foto kost me vele uren omdat de voorbereiding en het terreinverkenning en de natuur zelf vaak
onvoorspelbaar is, het beschikbare licht speelt een grote rol in de voorbereiding
en tijd. Mijn persoonlijke slogan is ‘Slecht weer is kleurenweer’.

 

 

De investering voor deze geweldige ervaring van een voorlichtingsavond met onbeperkt koffie/thee en frisdrank, de HBN fotohut, een hotelovernachting inclusief ontbijt en natuurlijk gebruik te maken van alle Sony apparatuur zijn 125 euro per persoon. Mocht jij naderhand overtuigd zijn van de Sony apparatuur en je gaat overstappen dan wordt die 125 euro in mindering gebracht op de overstap offerte.

Aanmelden kan hieronder!