Wedding Experience

13-16 OKTOBER 2023

IBIZA&FORMENTERA

Over het event

Wil jij als trouwfotograaf naar het volgende level? En wil jij je naast trouwfotografie verdiepen in het videosegment? Caribisch-ogende stranden, rotspartijen en toffe hippie en urbanlocaties zijn het decor van deze volgende Wedding Experience.
Na 2 uitverkochte edities vertrekken we in oktober 2023 met Sony naar het zonnige Spanje. Wel te verstaan Ibiza én Formentera. 

Tijdens deze 4 daagse masterclass nemen we je mee naar de mooiste plekken van Ibiza, varen we af naar de caribbean van Europa genaamd Formentera. Naast het prachtige portfoliomateriaal dat je hier gaat schieten van een ”Destination Wedding” verdiepen we ons in de materie van videografie. Je leert hoe je jouw business naar een hoger level kunt tillen en ervaart dat de stap naar videografie niet zo’n drempel is als de meeste fotografen denken.

                 
Onder begeleiding van bruidsfotograaf Peter Lammers en ”Europe’s Best Wedding Filmer” Remi Schouten brengen we het geleerde in de praktijk met echte bruidsparen, professionele modellen en de tofste locaties.
Na deze 4 dagen ga je met een nieuwe dosis kennis, inspiratie en een fantastische beleving naar huis.

Heb je onze vorige edities gemist? Bekijk hier onze vorige events!

Het programma 

Masterclass 1:
Maandag 9 oktober t/m Donderdag 12 oktober 2023

Masterclass 2:
Vrijdag 13 oktober t/m Maandag 16 oktober 2023

Inclusief:
• All-Inclusive 4* verblijf 
• 4 dagen Ibiza / 3 nachten
• Volledig verzorgde masterclass gegeven door bruidsfotograaf Peter Lammers en Best Wedding Filmer Remi Schouten
• Vervoer naar de fotolocaties
• Extra Workshop/Reünie dag in februari 2024 (NL)

Let op: Het vliegticket is niet inbegrepen.
Boek je op tijd, dan scoor je al een vliegticket vanaf €150,-

 

Na afloop van de Masterclass weet je:

 • Hoe je jouw fotografie naar een hoger level tilt.
 • Kun je je eigen fotografie stijl met dag- en flitslicht gaan ontwikkelen.
 • Hoe je jouw bedrijfsvoering als fotograaf naar een hoger level tillen.
 • Hoe je meer verdiend aan jouw werk als fotograaf.
 • Beheers je de basisprincipes op het gebied van video.
 • Kun je zelf aan de slag met videografie.

 

Investering

Wil jij investeren in jouw kennis, bedrijf en wil je dit doen in combinatie met een te gekke en onvergetelijke ervaring?

De investering bedraagt €1495,- exclusief BTW

Er zijn een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar en vol = vol!

Bijdrage studiekosten PPO  

Wist je dat mensen, werkzaam in de culturele en creatieve sector, een aanvraag kunnen doen bij het programma Permanente Professionele Ontwikkeling? Dit wordt ook wel Werktuig PPO* genoemd. Aanvragers kunnen een bijdrage aanvragen voor de kosten van activiteiten die gericht zijn op professionele (dus niet persoonlijke) ontwikkeling. En jij als fotograaf valt ook onder deze regeling!
De bijdrage wordt alleen uitgekeerd op de noodzakelijke kosten, denk hierbij aan cursuskosten en direct aan die cursus of studie gerelateerde kosten zoals materialen, studieboeken en supervisie. Reis- en verblijfkosten horen daar niet bij.

Wil je meer weten over de Werktuig PPO en over de voorwaarden? Kijk dan op werktuigppo.nl/spelregels/

* Dit betreft een externe organisatie, wij kunnen geen toezeggingen doen, maar je enkel wijzen op deze interessante tip.

   

  Jullie verblijven in het Noorden van Ibiza in een traditionele ‘Finca’. Een prachtige kamer met alle faciliteiten, in complete Ibizenco-stijl!

  Vanuit het verblijf zullen we ons te voet en met een personenbusje verplaatsen. Zorg dus dat je indien nodig voorzien bent van goede schoenen.

  Bij aankomst wordt de kamerindeling bekend gemaakt.
  Kom je de Masterclass samen met iemand volgen? Dan zullen we hier met de kamerindeling rekening mee houden.

  Wil je het verblijf voor jou alleen? Dit is mogelijk tegen een meerprijs van €195,- Neem hiervoor contact op met de organisatie nádat jij jouw plek gereserveerd hebt!

   

   

   

  Bovenstaande informatie betreft een indicatie van het programma en kan gewijzigd worden. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De exacte inhoud van de workshop wordt voor aanvang gedeeld.