Lease

Lease van uw apparatuur

Als PRO dealer van Canon, Nikon, Sony en Sigma bieden wij samen met BNP Paribas Fortis Lease aan tegen 0% rente. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar het kan!

Heb jij langer dan 12 maanden jouw prachtige onderneming en wil jij deze laten groeien door bijvoorbeeld meer content te kunnen creëren? Of zit je tegen het hoge bedrag aan te hikken? Wij bieden je graag deze vorm van aankoop aan!

We bieden 0% rente aan op de volgende merken:

– Canon
– Nikon
– Sony
– Fujifilm

– Sigma

Welke 2 lease vormen zijn er?

Operational Lease
Vrij van onderhoud, vrij van keuze om na 24 of 36 maanden om weer te gaan voor iets nieuws. De producten blijven ten alle tijde van de lease maatschappij en kopen is niet mogelijk.

Financial lease

Dit is de meest voorkomende lease. Het is eigenlijk kopen op afbetaling, maar dan tegen 0% rente. Jij kiest voor 24 of 36 maanden en na deze tijd is het mogelijk om voor 5% van de waarde je gear over te nemen. Juridisch gezien zijn deze producten eigendom van de leasemaatschappij, echter fiscaal is het jóuw eigendom. Je kunt alvast beginnen met een investeringsaftrek op te voeren en je kunt de spullen al afschrijven. Jij bent zelf verantwoordelijk voor reparatie, onderhoud en bijvoorbeeld een verzekering.

Wat hebben wij van je nodig? 

 
KVK nummer
BTW nummer 
Bedrijfsgegevens
Wat je zou willen leasen
 
Zodra wij jouw email ontvangen hebben op service@colorwood.nl dan gaan wij direct voor je aan de slag. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de voortgang. Normaal heeft dit een doorlooptijd van 1 werkdag.