Masterclass ”The Secrets of Lightshaping”

28 november 2020

Rotterdam Centrum

Over het event

Midden in het centrum van Rotterdam, vlak naast Centraal Station ligt een unieke authentieke villa. 

In een groep van maximaal 10 personen is er genoeg tijd en ruimte om al jouw vragen aan Brendan te stellen terwijl jullie in de praktijk aan het werk gaan met professionele modellen. De locatie biedt eindeloze mogelijkheden om zowel op locatie als in de studio met flitslicht en continu licht te werken.

De dag is volledig verzorgd inclusief koffie/thee en lunch. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en houden we 1,5 meter afstand.

Het programma 

De inloop is vanaf 09:30 en de dag start om 10:00 uur. Met geladen accu’s en lege kaarten gaan jullie na een heerlijk kopje koffie en ambachtelijke lekkernij volop aan de slag.
De inspanning wordt halverwege de dag even onderbroken voor een luxe lunch.
Om ca. 16:00 uur sluiten we af en ga je met een volle dosis inspiratie en beeld terug naar huis.

Brendan de Clercq is een fotograaf van wereldfaam en is tevens Sony Ambassadeur. Daarnaast is hij ook één van de twintig gecertificeerde Profoto Trainers in de wereld. Brendan heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de fashion- en modelfotografie en heeft grote namen in de wereld van fashion en media op indringende wijze mogen vastleggen. Brendan is op TV geweest als (gast)jurylid bij ‘Het perfecte plaatje’ en RTL Live op RTL4! Jij kunt nu profiteren van zijn kennis en begeleiding tijdens zijn Masterclass ”The Secrets of Lightshapers”

Zijn kennis van licht en flitstechnieken zijn fenomenaal en vormen de basis van Brendan’s creatieve gedachte. Recent heeft hij de cover-foto van Focus magazine geschoten met een uitgebreide ‘Behind the scenes’ blik. Brendan deelt graag zijn kennis en expertise via workshops en masterclasses waarin hij vele fotografen wereldwijd op zijn eigen fanatieke en enthousiaste manier weet te inspireren die zichzelf willen verbeteren op het gebied van fotografie- en lightshaping gebied met Profoto.

Het werk van Brendan kenmerkt zich door krachtige beelden met emotionele expressie in een duidelijk herkenbare eigen stijl.

Wil je aanwezig zijn bij deze dag?
I.v.m. het Coronavirus zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol is vol!

De investering voor deze masterclass bedraagt € 199,00 exclusief BTW per persoon.
Hierbij is een luxe lunch inbegrepen.