Programma Portrait & Wedding Platform 
2022

Styled weddingshoot Tropicana

In de prachtige baai van Cala Jondal ligt de gezellige beachclub Tropicana. Een plek waar je heerlijk tot rust kan komen en je helemaal in de watten wordt gelegd door het vriendelijke team van de beachclub. Maar deze mooie club biedt ook de mogelijkheid om er te trouwen en dat is precies wat wij gaan doen tijdens de Portrait- & Wedding Photography Masterclass!

Gedurende de Masterclass organiseren we een ‘styled wedding shoot’. Tijdens deze shoot is er een bruidspaar aanwezig die zal ‘trouwen’ in een volledig gedecoreerde ceremonie. Samen met het team van Tropicana en The Wedding Platform verzorgen we een prachtige gedecoreerde trouwceremonie. Hieraan kan je denken aan bloemen, bruidstaart en trouwringen. Dit is de uitgelezen kans voor jou om een abroad wedding te fotograferen voorin je portfolio.

Tropicana Ibiza
Tropicana Ibiza

Festival Club Ibiza

Naast de ontelbaar veel mooie stranden en baaien die er op Ibiza zijn, waar we ook tijdens de Masterclass gaan fotograferen, ligt er ergens tussen de heuvels een verlaten festival club. Deze voormalige openluchtdiscotheek werd in de jaren 70, vlak voor de oliecrisis, gebouwd. Van 1972 tot 1974 was dit de place to be. Zelfs de Rolling Stones traden er op!

2 jaar lang kwamen feestvierders samen op deze goed verstopte plek in de bossen van St. Joseph, tot er door de oliecrisis minder toeristen naar Ibiza kwamen. Vliegen was immers erg duur geworden. De Festival Club ging failliet en sindsdien wordt er geen onderhoud meer gepleegd. Vandalen en graffitiartiesten hebben het terrein overgenomen en alleen de contouren van het gebouw zijn nog zichtbaar. De combinatie van de reünie van de club en de kleurrijke graffitikunst maken deze locatie tot de perfecte plek voor een te gekke shoot.

Tropicana Ibiza
Festival Club Ibiza
Tropicana Ibiza

Punta Galera

Zoals je hierbij hebt gelezen zijn er op Ibiza meer dan genoeg mooie stranden en baaien. De een nog mooier dan de ander. Maar dit goed verborgen plekjes is toch wel onze persoonlijke favoriet! Op Punta Galera lopen immense rotsen tot meters  de zee in. Dit is het favoriete plekje van de lokale bevolking. Die komen hier graag gedurende de zonnige dagen op het eiland om rustig te kunnen bijbruinen. De perfecte plek voor een adembenemenden wedding shoot.

Tropicana Ibiza
Festival Club Ibiza

Bekijk hier de aftermovie van 2021

 

Het programma 

Het ochtendprogramma bestaat uit ontvangst en 3 inspirerende seminars. Na een heerlijke lunch gaan we in de middag in de praktijk aan de slag.
Naast het deelnemen aan de seminars, wordt er uitgebreid getest in de praktijk. Met een prachtig bruidspaar en mooie modellen gaan we aan de slag om mooi beeld te maken.
Na afloop sluiten we af met een borrel en is er mogelijkheid om te profiteren van unieke kortingen op de producten. De toegangsprijs wordt bij aanschaf of inruil ook nog eens in mindering gebracht!

Portretfotograaf Brendan de Clercq, bekend van onder andere ‘Het Perfecte Plaatje’ en ‘Hollands Next Topmodel’ geeft op 15 september een van de inspirerende seminars bij Radio Kootwijk.

Brendan is de enige gecertificeerde trainer van Profoto in Nederland en geeft dan ook geregeld zijn bekende workshops en masterclasses over ‘The Secrets of Lightshaping’.

Naast de inspirerende seminar zal hij tijdens het middag programma samen met jullie aan de slag gaan om het geleerde in de praktijk te brengen met professionele modellen.

Naast het fotograferen van bruiloften, geeft Bruidsfotograaf Peter Lammers regelmatig workshops en trainingen aan andere bruidsfotografen. Een van zijn specialisaties is ”Certified Moment Design Teacher”. Moment Design is dé methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen.

Op 15 september zal Peter een inspirerende seminar geven waarbij hij verteld over het ondernemerschap én hij zal een aantal inzichten uit Moment Design met je delen.

Tijdens het middagprogramma laat Peter je zien hoe hij een reportage vast legt, kun je hem alles vragen over bruidsfotografie én gaan jullie zelf met een bruidspaar in de praktijk aan de slag!

Arno de Bruijn is wereldwijd bekend als dé specialist op het gebied van creatieve (Flits)licht technieken en één van de gecertificeerde MagMod Trainers in de wereld. Met zijn unieke fotografie wint hij jaarlijks diverse awards.

”Een bruiloft is de mooiste dag van je leven, wordt vaak gezegd. Deze bijzondere dag moet natuurlijk ook op zijn allermooist vastgelegd worden. Dat ene moment van voorpret met de mensen die het dichtst bij je staan, die kleine mooie details waar jullie zo zorgvuldig over nagedacht hebben, die blik die je zo waardevol is en waar de liefde vanaf spat.” Aldus Arno.

Tijdens het middag programma gaat hij samen met jullie en een bruidspaar aan de slag om jullie de fijne kneepjes van de flitstechnieken te leren.

 

iBeeld Fotopresentatie is op 15 september aanwezig bij Radio Kootwijk. iBeeld levert professionele fotoalbums, wanddecoratie en presentatiematerialen van merken als Koy Lab, Allgrafix, CRE8 Printing Ambitions en Jubels. Tijdens de demodag kun je kennis maken met de kwaliteit van deze hoogwaardige materialen en profiteer je van mooie kortingen.