Review Peli 1535 Air door Paco van Leeuwen

De eerste prijs in veiligheid gaat naar de Peli 1535 Air

Er zijn veel fotografie koffers/trolly’s/tassen op de markt, waarvan er een aantal ook echt goed zijn en ik deze ook graag gebruik. Maar als het gaat om mijn “Destination Weddings” is de Peli Air 1535 voor mij de absolute winnaar voor veiligheid.

Design

De Peli 1535 Air is onder andere bedoeld om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Deze voldoet dus aan de standaard (controleer dit uiteraard vooraf bij de luchtvaartmaatschappij) om mee te kunnen nemen en mijn Essentiële Destination Wedding kit t.w.v. duizenden euro’s aan apparatuur niet hoeft in te checken met de daaraan verschillende gebonden risico’s. Bijvoorbeeld onzorgvuldig mee omgaan van personeel op de luchthaven, maar vooral niet te vergeten het zoekraken van de koffer waardoor ik mijn Destination Wedding niet zou kunnen fotograferen. Naast dat de koffer zeer praktisch is, heeft het ook nog eens een mooi luxe design en kom je zeer professioneel over. Het klinkt misschien heel raar, maar mede door professionaliteit uit te stralen, nemen mensen je serieuzer in veel omstandigheden. Als je een professionele fotograaf bent, maakt dat het ook weer makkelijker om meer waarde aan je werk te geven en dus meer voor je diensten te kunnen vragen.

Peli Air 1535 case camerakoffer

Essentiële Destination Wedding kit

Wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is, is dat ik al mijn essentiële fotografie spullen veilig in mijn handbagage kan meenemen. De koffer is supersterk en licht van gewicht, dit maakt het vervoeren van mijn essentiële spullen erg makkelijk. De Peli 1535 Air komt met een standaard indeling van de gele foam deviders en is zeer gemakkelijk naar wens aan te passen. Dit laatste heb ik zelf gedaan daar ik zo mijn hele kit erin kon krijgen zonder dat ik de lenzen van mijn camera hoefde te halen. Tevens was de gele kleur (ondanks dat dit me aan Nikon moest denken 😉 ) super fijn door het grote contrast tussen de kleine zwarte accessoires om deze snel te kunnen vinden in de koffer.

 

Canon R5 Profoto A1 Magmod

Essentiële kit Award Winning Destination Wedding Photographer

Wat zit er in mijn essentiële kit:

Bescherming

Nog nooit heb ik alles zo veilig kunnen meenemen en hoefde ik me geen zorgen te maken over de duizenden euro’s aan fotografie spullen. Door de foam padding in de bovenkant en de dikke gele tussenstukken, zit alles stevig vast en verplaatst het niet tijdens het vervoer. Tijdens het reizen met deze koffer merk je hoe soepel de koffer op de wielen rolt en dat deze tegen een stootje kan. Ik heb hem zelfs een aantal keer als kruk gebruikt daar er op dat moment geen stoelen beschikbaar waren.
Als destination wedding photographer kom ik op vele diverse plaatsen met verschillende weersomstandigheden. Veel voorkomend voor mij is Puerto Rico waarbij ik veel op de stranden, in het regenwoud en rond diverse rivieren fotografeer. Rond al deze plaatsen is natuurlijk veel water en moet ik erop kunnen vertrouwen dat ik me daar geen zorgen om hoef te maken. De Peli 1535 Air is absoluut waterdicht. Zand, een golf water uit de zee, een stortbui in het regenwoud of de koffer langs het water bij een rivier? Dat is dus totaal geen enkel probleem.

 Peli Air 1535 camerakoffer case
Resume: Waarom de Peli 1535 Air?

Bescherming:
Ik zocht een koffer waar ik mijn essentiële Destination Wedding kit veilig in kon vervoeren zonder deze te hoeven tillen. Ik zocht dus een stevige koffer op wielen.
Waterdicht:
Daar ik als Desination Wedding fotograaf in diverse omstandigheden fotografeer, zocht ik een koffer die tegen zand kan en 100% waterdicht is.
Ontwerp:
De koffer is licht, stevig en makkelijk te vervoeren als handbagage in het vliegtuig. De koffer rijdt heerlijk op z’n wielen en kan zelfs gebruikt worden om op te zitten.
Garantie:
Levenslange garantie zonder vragen “if you brake it, we replace it”

Paco van Leeuwen Fotografie is opgericht door Paco van Leeuwen in 2011. Daarvoor werkte Paco als freelance fotograaf voor diverse websites en evenementenorganisaties. In 2010 is hij zich vol passie gaan specialiseren in de huwelijksfotografie en behoort nu tot een van de veel gebruikte bruidsfotografen in Den Haag en omstreken. Al om bekend als een van de top “Award Winning” fotografen in deze regio en daar buiten.