Vacature Backoffice & Marketing

Werk jij altijd alles tot in de puntjes uit, hou je graag het overzicht en heb je gevoel voor cijfers? Vind je het leuk om met veel mensen in contact te zijn en mee te denken in alle creatieve aspecten van marketing en evenementen? Gaat servicegerichtheid bij jou nét een stapje verder? Dan willen we jou als Backoffice & Marketing medewerker. Je staat de klanten vriendelijk te woord, verwerkt administratie en beheert de Social Media accounts. Dit betreft een functie voor 3 tot 5 dagen per week (24-40 uur).

DE FUNCTIE

Binnen de functie van Backoffice & Marketing ben jij een belangrijke schakel in het team van Colorwood. Je zorgt dat de orders verwerkt en gefactureerd worden, bekijkt het bedrijf vanuit een analytisch oogpunt en bent het middelpunt van het bedrijf door de gezelligheid die jij in huis brengt. Als er klanten op bezoek komen, verwelkom jij ze met een heerlijke kop koffie en een vriendelijke glimlach. Jij bent de drijfveer achter de sociale media en daarnaast ben je een belangrijke ondersteuning bij het bedenken en uitvoeren van evenementen.
Je hebt affiniteit met fotografie en vindt het leuk om het team te verbinden. Samen met je collega’s denk je mee over verbetering in het bedrijf en er is alle ruimte om met eigen ideeën aan de slag te gaan.

WIE ZIJN WIJ?

Colorwood is dé beeldspecialist voor professionals. Daarnaast zijn wij preferred supplier van verschillende overheidsinstanties. Dit maakt ons werk zeer uitdagend en divers. We werken in een klein en gezellig team van ca 10 personen, wat samenwerken erg belangrijk maakt. Momenteel zijn we gevestigd in een kleinschalig winkelpand in het centrum van Bergschenhoek, maar aan het einde van dit jaar zullen wij ca 500 m2 betrekken in Waddinxveen. In ons team zijn we allemaal dol op fotografie. We brengen dit dan ook graag regelmatig in de praktijk en delen onze passie voor beeld graag met anderen.

WIJ ZOEKEN

Wij zoeken een echte teamplayer. Iemand die van aanpakken houdt, maar toch accuraat en analytisch is. Je werkt in een klein en familiair team, wat een makkelijke communicatie in woord en geschrift vraagt. Binnen ons gevarieerde team ben jij een verbindende én controlerende factor, en wordt ook de nodige flexibiliteit verlangd.
Je werkplek bevindt zich de eerste maanden in Bergschenhoek, maar aan het einde van het jaar verhuizen wij naar een prachtig nieuwbouwpand in Waddinxveen, waar we ons concept nog veel verder uit kunnen breiden.


WIJ BIEDEN

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden, een pensioenplan passend bij de visie van ons bedrijf, de mogelijkheid om diverse cursussen en trainingen bij te wonen en een zeer aantrekkelijke personeelskorting op ons volledige assortiment. Daarnaast is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

 

Kom jij ons team versterken?

Stuur een sollicitatiebrief en CV naar vicky@colorwood.nl
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Vicky de Gruijter op 06-19941483.