Vacature Sales & B2B

Ben jij een aanpakker, hou je van uitdagingen en zit sales in jouw bloed? Gaat servicegerichtheid bij jou nét een stapje verder? Dan willen we jou als eerste aanspreekpunt voor onze B2B klanten. Naast het onderhouden van klantencontacten, voorzie je hen van passend advies, maak je offertes en zorg je voor een onuitwisbare indruk bij het afleveren. Dit betreft een functie voor 3 tot 5 dagen per week (24-40 uur).

DE FUNCTIE
Binnen de functie van Sales & B2B ben jij het visitekaartje van Colorwood. Je bouwt aan klantrelaties, maar gaat ook actief op zoek naar nieuwe contacten. Je voelt haarfijn aan wat onze klanten nodig hebben en waar jij hen mee kunt helpen. Je bent actief bereikbaar. Je krijgt veel uiteenlopende vragen en verzoeken en denkt in oplossingen. Jij kunt het overzicht bewaren en ook in drukke situaties houd jij je hoofd koel. Jouw sales technieken pas je toe op een zeer vriendelijke wijze die in de visie van ons bedrijf past.

Je hebt kennis over fotografie en bijbehorende foto- apparatuur en bent bereid om alle kennis tot je te nemen. Samen met je collega’s denk je mee over verbetering in het bedrijf en er is alle ruimte om met eigen ideeën aan de slag te gaan.

 

 

WIE ZIJN WIJ?

Colorwood is dé beeldspecialist voor professionals. Daarnaast zijn wij preferred supplier van verschillende overheidsinstanties. Dit maakt ons werk zeer uitdagend en divers. We werken in een klein en gezellig team van ca 10 personen, wat samenwerken erg belangrijk maakt. Momenteel zijn we gevestigd in een kleinschalig winkelpand in het centrum van Bergschenhoek, maar aan het einde van dit jaar zullen wij ca 500 m2 betrekken in Waddinxveen. In ons team zijn we allemaal dol op fotografie. We brengen dit dan ook graag regelmatig in de praktijk en delen onze passie voor beeld graag met anderen.

WIJ ZOEKEN

Wij zoeken een echte teamplayer. Ondanks dat je vooral veel met klanten bezig bent binnen- en buiten de deur, werk je in een klein en familiair team, wat een makkelijke communicatie in woord en geschrift vraagt. Je beschikt over de nodige hoeveelheid tact en het bedrijf voelt als jouw eigen. Je werkt samen met andere collega’s uit de verkoop en administratie. Binnen ons gevarieerde team heb je een verantwoordelijke taak en wordt ook de nodige flexibiliteit verlangd.

Je werkplek bevindt zich de eerste maanden in Bergschenhoek, maar aan het einde van het jaar verhuizen wij naar een prachtig nieuwbouwpand in Waddinxveen, waar we ons concept nog veel verder uit kunnen breiden.


WIJ BIEDEN

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden, een pensioenplan passend bij de visie van ons bedrijf, de mogelijkheid om diverse cursussen en trainingen bij te wonen en een zeer aantrekkelijke personeelskorting op ons volledige assortiment. Daarnaast is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

 

Kom jij ons team versterken?

Stuur een sollicitatiebrief en CV naar vicky@colorwood.nl
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Vicky de Gruijter op 06-19941483.