Voor het eerst gaat Sigma mirrorless in de “Sports” lijn!

Sigma introduceert de nieuwe 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS Sports voor zowel de L-Mount als voor de Sony E-Mount, een krachtige ultra-telefotozoom en het eerste objectief ooit uit de Sports-lijn voor spiegelloze camerasystemen en tot 760 gram lichter dan de huidige SLR Sports 150-600mm. Dit objectief zorgt voor een revolutie in de manier waarop fotografen wilde dieren, motorsport en andere snelle subjecten kunnen vastleggen.

De beeldkwaliteit is exceptioneel dankzij het gebruik vanzeer hoogwaardig glas dat ultrascherpe resultaten kan leveren, zelfs op camera’s met de hoogste resoluties.

De lens vertoont een schitterend bokeh over het gehele zoombereik, en optische aberraties worden tot een minimum beperkt. Dankzij de compatibiliteit met SIGMA’s 1.4x en 2x L-Mount teleconverters, kan het bereik tot 1200mm –met AF effectief -worden vergroot. Snelle en nauwkeurige autofocus wordt gerealiseerd met behulp vaneen AF-unit die is voorzien van een ultra precieze magnetische sensor, gecombineerd met een OS-functie (Optical Stabilizer) die effectief is tot ongeveer 4 stops* beeldstabilisatie, maakt dit product tot een zeer responsieve lens die zelfs de meest uitdagende subjecten kan vastleggen.

De 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS Sports beschikt over Dual Action Zoom, een stof-en vocht bestendige structuur en personaliseerbare schakelaars die fotografen en filmmakers helpen snel en eenvoudig te reageren op praktisch elke opname-omgeving.

Wil jij dit geweldige objectief bekijken en/of alvast reserveren dan kan dit natuurlijk. Klik hier voor de Sigma 150-600mm Sports L-Mount  En klik hier voor de  Sigma 150-600mm Sports E-Mount