Portrait- & Wedding Photography Masterclass

17 – 20 april 2022 

IBIZA

Over de masterclass

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties op de Wedding Masterclass 2021 hebben we besloten om in het voorjaar van 2022 nogmaals af te reizen naar Ibiza. 

Tijdens deze 3-daagse masterclass til je jouw creativiteit naar een hoger niveau. Onder begeleiding van Awardwinning fotograaf Arno de Bruijn ga je aan de slag om de fijne kneepjes van het werken met flitslicht te leren. De opgedane kennis breng je direct in de praktijk met echte bruidsparen, professionele modellen en de tofste locaties.

Na deze 3 dagen ga je met een nieuwe dosis kennis, inspiratie en prachtig portfoliomateriaal naar huis! 

Het programma 

Om iedereen welkom te heten op het mooie Ibiza beginnen we de eerste avond met een gezellige welkomst barbecue, een shoot tijdens de adembenemende zonsondergang en heerlijke Ibiza muziek.
De twee dagen daaropvolgend staan volledig in het teken van de werken met flitslicht volgens de technieken van Arno de Bruijn.
De workshop sluiten we af met een prachtige ochtendshoot op een van de mooiste plekken op Ibiza.

 

Na afloop van de Masterclass weet je:

  • Wanneer en hoe je flitsers gebruikt.
  • Hoe je creatieve lichtopstellingen maakt.
  • Welke lightshapers er zijn en hoe je deze gebruikt.
  • Kun je je eigen fotografie stijl met flitslicht gaan ontwikkelen.
  • Heb je uitvoerig verschillende camera’s en objectieven kunnen uitproberen.
  • Kun je de gemaakte foto’s direct als portfoliomateriaal gebruiken.

Arno de Bruijn is wereldwijd bekend als dé specialist op het gebied van creatieve (Flits)licht technieken en één van de gecertificeerde MagMod Trainers in de wereld. Met zijn unieke fotografie wint hij jaarlijks diverse awards.

”Een bruiloft is de mooiste dag van je leven, wordt vaak gezegd. Deze bijzondere dag moet natuurlijk ook op zijn allermooist vastgelegd worden. Dat ene moment van voorpret met de mensen die het dichtst bij je staan, die kleine mooie details waar jullie zo zorgvuldig over nagedacht hebben, die blik die je zo waardevol is en waar de liefde vanaf spat.” Aldus Arno.

Arno neemt jullie gedurende de Masterclass mee naar de mooiste plekken op Ibiza en gaat samen met jullie en professionele modellen aan de slag om jullie de fijne kneepjes van de flitstechnieken te leren.

 

Jullie verblijven in het Marble Stella Maris hotel aan de zuidwestkust van Ibiza.
Het hotel is gewaardeerd met 4 sterren.

Vanuit het hotel zullen we ons te voet en met een personenbusje verplaatsen. Zorg dus dat je indien nodig voorzien bent van goede schoenen.

Bij aankomst wordt de kamerindeling bekend gemaakt.
Kom je de Masterclass samen met iemand volgen? Dan zullen we hier met de kamerindeling rekening mee houden.

Tussen 07:30 en 23:00 uur geniet je in dit hotel van allerlei faciliteiten en All-Inclusive buffet in het Marble Buffet Restaurant.

Hiernaast serveert het resort een breed scala aan culinaire en internationale gerechten tegen betaling. Bij Don’s Kitchen á la carte in de Food Court eet je fantastische huisgemaakte steenoven pizza’s.

Voor een gezonde keuze en zoete lekkernijen kun je terecht bij Good Things á la carte. Hier vind je een onder andere een gezond ontbijt, saladeschalen, barista-koffie, premium thee, smoothies, ijs en kleurrijke snoephoek voor kinderen.

Zin in een avond in Spaanse sfeer, probeer dan de zelfgemaakte heerlijke Tapas in het Mediterraanse Tapas á la carte restaurant. Of probeer de huisgemaakte cocktails in de Theatre bar om dat speciale vakantiegevoel te krijgen. Het uitgebreide concept biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen.

Werktuig PPO: bijdrage studiekosten

Wist je dat mensen, werkzaam in de culturele en creatieve sector, een aanvraag kunnen doen bij het programma Permanente Professionele Ontwikkeling? Dit wordt ook wel Werktuig PPO* genoemd. Aanvragers kunnen een bijdrage aanvragen voor de kosten van activiteiten die gericht zijn op professionele (dus niet persoonlijke) ontwikkeling. En jij als fotograaf valt ook onder deze regeling!
De bijdrage wordt alleen uitgekeerd op de noodzakelijke kosten, denk hierbij aan cursuskosten en direct aan die cursus of studie gerelateerde kosten zoals materialen, studieboeken en supervisie. Reis- en verblijfkosten horen daar niet bij.

Wil je meer weten over de Werktuig PPO en over de voorwaarden? Kijk dan op werktuigppo.nl/spelregels/

* Dit betreft een externe organisatie, wij kunnen geen toezeggingen doen, maar je enkel wijzen op deze interessante tip.

Permanente Professionele Ontwikkeling