Overweeg je over te stappen naar een Sony mirrorless camera? Wil je je set uitbreiden of is er simpelweg twijfel onder de modellen? Natuurfotograaf en Sony ambassadeur Gustav Kiburg verzorgt op 23 november een te gekke demodag en fotowalk!

Over dit evenement

Tijdens deze Sony Demo & Fotowalk geeft Sony ambassadeur Gustav Kiburg een mini workshop en neemt jullie mee op een interactieve wandeling met Sony apparatuur.

Programma
Om 10:30 uur start de inloop in onze studio- en cursuslocatie op Weg en Land 40L in Bergschenhoek, waarna om 11:00 uur de workshop van Sony Ambassadeur en natuur fotograaf Gustav Kiburg van start gaat.
Gustav is naast een enorme inspiratiebron ook een specialist in Sony apparatuur en zal hier onder het genot van een lunch alles over vertellen.
Om ca. 12:45 uur starten we de wandeling mét apparatuur en komen we langs leuke plekjes van Bergschenhoek waar we onder begeleiding van Gustav uitgebreid de mogelijkheid krijgen om diverse camera’s en objectieven te testen.
We eindigen rond 16:00 uur in onze winkel in het centrum van Bergschenhoek om na te borrelen en over te gaan op eventuele aankopen mét speciale kortingen!

Voucher en korting
Tijdens de demodag en fotowalk ontvangt u een voucher t.w.v. het deelnamebedrag (€25,00) om te besteden aan apparatuur of accessoires in onze winkel.
Tevens krijgt u de mogelijkheid om na afloop van de fotowalk apparatuur aan te schaffen tegen speciale kortingen!

Inschrijven
Aangezien er maar 20 plekken beschikbaar zijn, werken wij voor deze dag met een loting,
U kunt zich d.m.v. het inschrijfformulier inschrijven. Uiterlijk 31 oktober krijgt u bericht of u ingeloot bent, waarna u een factuur krijgt om de betaling te voldoen en uw plek definitief te bevestigen.

 

Schrijf hier in voor de workshop

2 + 13 =

Datum en tijd

23 november
10:30 - 16:00 uur

Locatie:

Studio VGFotografie

Weg en Land 40L

2661 KR Bergschenhoek