Brendan de Clercq geeft bij deze workshop een creatievere kijk op portret- en fashionfotografie.

Over dit evenement

Brendan de Clercq is een Ierse / Franse professionele portret- en fashion fotograaf en mixed media kunstenaar. Hij is HBO afgestudeerd fotograaf en vormgever.

Gecertificeerde trainer
Tevens is hij de enige gecertificeerde trainer van Profoto in Nederland en is hij gespecialiseerd in Lightshaping. Er zijn 10 van deze trainers in de wereld. Brendan de Clercq is bekend van de druk bezochte en zeer informatieve workshop “ De geheimen van de Profoto Lightshapers. De Clercq deelt graag zijn uitzonderlijke kennis en expertise via masterclasses en workshops. Hij is tevens een van de meest fanatieke ambassadeurs voor Sony en inspireert vele fotografen wereldwijd die zichzelf willen verbeteren op fotografie- en lightshaping gebied met zijn workshops.

Workshop

In deze Workshop tilt Brendan de Clercq jouw fashion en/of portretfoto’s naar een hoger niveau.
Hij geeft uitleg over de theorie aan de hand van zijn eigen werk, gemaakt in de studio en op locatie. Brendan de Clercq leert je alles over de voorbereiding, de belichting, het manipuleren van licht met diverse lichtvormers en het bepalen van de sfeer en compositie.

Programma
Het dagprogramma bestaat uit theorie met vele voorbeelden en een lunch. Uiteraard is er uitgebreid mogelijkheid om eigen werk te bespreken en vragen te stellen.

Datum en tijd

21 februari
10:00 - 16:00 uur

Locatie:

Studio VGFotografie

Weg en Land 40L

2661 KR Bergschenhoek